Algemene voorwaarden.

Leuk dat u ZiachDave wilt gaan boeken!
Om een optreden voor u en ZiachDave zo goed mogelijk te laten verlopen zijn er een paar algemene “spelregels”.

 1. Geluidsinstallatie.
  a) Om de kwaliteit van zijn geluid te kunnen waarborgen, speelt ZiachDave alléén over professionele geluidsinstallaties die bestemd zijn voor live optredens, en liefst mét een (ervaren) geluidstechnicus. Blijkt uw installatie bij aankomst of tijdens de soundcheck toch niet te voldoen aan de eisen die door ZiachDave gesteld worden om een representatief optreden neer te kunnen zetten door de verkeerde aansluitingen, verkeerde plaatsing in de ruimte of een te lichte / amateuristische geluidsinstallatie? Dan zal er niet opgetreden worden door ZiachDave. De factuur word desondanks volledig in rekening gebracht. Zorg dus a.u.b. altijd voor een goede installatie, ook voor het genot van uw publiek… Weet u het niet zeker? Vermeld dit dan in het contactformulier. TIP: ZiachDave heeft een eigen P.A. installatie in bezit voor een representatief optreden in een ruimte tot ongeveer 100 bezoekers. Deze kunt u tegen een geringe meerprijs bijboeken.
  b) ZiachDave heeft 2 XLR ingangen op uw installatie nodig en 1 stopcontact. Op deze groep mogen géén grootverbruikers zoals een koeling, frietpan e.d. aangesloten zitten.
  Eventuele schade die hieruit voortvloeit word verhaalt op de opdrachtgever.
  c) ZiachDave voert altijd voorafgaand vóór het optreden een volwaardige soundcheck uit om de kwaliteit van het geluid te waarborgen. Ook als er eigenlijk géén tijd voor is in uw strakke programma….
 2. Podium.
  a) De minimale oppervlakte om zijn apparatuur te kunnen plaatsen (podium of vloer) is 3 x 3 m2. Een groter podium is natuurlijk geen enkel probleem.
 3. Consumptie.
  a) De mogelijkheid om vrij consumpties te nemen óf frisdrank in de kleedruimte / backstage te nuttigen wordt erg op prijs gesteld.
 4. Kleedruimte.
  a) ZiachDave heeft bij voorkeur een (kleed)ruimte ter beschikking waar hij vóór het optreden, tijdens de pauze en na het optreden ongestoord kan verblijven.
 5. Parkeren.
  a) Om de kostbare apparatuur veilig op de plaats van het optreden te kunnen krijgen zorgt de opdrachtgever voor een gratis (personenauto) parkeermogelijkheid direct naast de locatie van het optreden. Is er alléén een betaalde parkeermogelijkheid, dan zijn de parkeerkosten voor de opdrachtgever.
 6. Apparatuur.
  a) De apparatuur van ZiachDave is erg kostbaar. Daarom wordt er door ZiachDave heel zorgzaam mee omgegaan. De opdrachtgever draagt er zorg voor dat de apparatuur van ZiachDave niet beschadigt kan worden door: weersinvloeden (altijd zorgen voor beschutting voor de regen alsmede de zon), stoten, vallen, dranken en etenswaren, het publiek, (ingehuurd) personeel, kortsluiting, diefstal.
  b) ZiachDave bouwt zélf zijn apparatuur op en af. Hij wordt hierbij niet door enig ander persoon geholpen. Dit om onnodige schade aan zijn apparatuur te voorkomen. Opdrachtgever licht (indien van toepassing) het personeel hier over in.
 7. Factuur en betalingen.
  a) Betaling geschied altijd via de bank én voorafgaand aan het optreden. Nooit contant of “zwart”. De factuur word u altijd per e-mail toegezonden.
  b) Mochten er onvoorziene uitgaven ontstaan zijn tijdens, voor, of na het optreden, dan worden deze apart gefactureerd in een factuur achteraf.